beltéri légsterilizáló készülékcsalád - krill.hu

Beltéri légsterilizáló készülékcsalád

Alkalmazás

Egészségügyben várótermek, kórtermek, rendelők, gyógyszertárak légfertőtlenítése kiemelten fontos. De bárhol máshol is hasznos lehet, ahol gombák, vírusok, baktériumok kiszűrése fontos a levegőből. Ilyenek például oktatási intézmények, kiskereskedelmi egységek, irodaházak, szépségipar, vendéglátóhelyek, egyéb közösségi terek, ahol a jelenlegi járványhelyzetben nagy jelentősséggel bír a vírusmentes légtér.

Megjelenés

Az egyes változatok konkrét méretei lejjebb a műszaki jellemzőknél olvasható.
Megjelenése diszkrét, mivel bármilyen szín, vagy matrica gyártható hozzá. Hatékonyan sterilizálja a levegőt, a helyiség levegőjének megfelelő keverésével. Energiatakarékos EC nyomókamrás ventilátoroknak köszönhetően alacsony zajszinten üzemel. Karbantartása egyszerű, a legtöbb alkatrész könnyen elérhető. Epoxy porfestékkel elektrosztatikusan festett C4 korrózióállóságú alumínium burkolata könnyen tisztán tartható és díszíthető.

Működés

A levegő az EC nyomókamrás ventilátor hatására alulról a készülékbe áramlik. A beömlő levegő áthalad a szűrőn, ami felfogja a levegőben lévő részecskék legnagyobb részét. Az UV rezonátor erős UV-C sugárzással sterilizálja a szűrőn átjutott legapróbb kórokozókat is. A csírátlanított levegő a berendezés felső részén át visszaáramlik a helyiségbe.

Általunk forgalmazott készülékek előnyei

A berendezés intenzív UV-C sugárzással, káros melléktermék nélkül tudja semlegesíteni a szűrőn átjutott potenciális fertőzőket. A hatékony szűrés és UV besugárzás hatására a gépből kilépő levegő gyakorlatilag csíramentes. Az UV-C sugárzók optikailag zárt térben foglalnak helyet. Ellentétben az orvosi környezetekben (pl. a műtőkben) használatos UV-C sugárzókhoz, melyek használata során nem tartózkodhatnak emberek a légtérben. Ez a berendezése bármilyen belső térben (pl. orvosi vizsgáló szobában, váróteremben, betegszobában) folyamatosan használható.
Előnyös légmozgatást hoz létre, ami lefelé sodorja a levegőben szálló részecskéket, és örvények nélkül folyamatosan a készüléken át megtisztítja a szoba levegőjét.

Műszaki jellemzők

beltéri légsterilizáló készülékek műszaki tartalom - krill.hu